Nouveau quartier couleurs 2 : leerwerkboek. (Kalmthout : Pelckmans, 2020)
Nouveau Quartier couleurs werd volledig aangepast aan de onderwijsvernieuwing 2019 en biedt je als leerkracht nog meer mogelijkheden. De vertrouwde structuur van Quartier couleurs blijft en wordt aangevuld met een aantal extra troeven. Leren om Frans te durven spreken staat daarbij centraal. De transparante opbouw van de lessen zorgt voor houvast en geeft leerlingen structuur. Lessen worden telkens opgebouwd vanuit levensechte, herkenbare contexten en plaatsen de leerling centraal. Nouveau Quartier couleurs biedt heel wat structuur en houvast maar daagt leerlingen telkens opnieuw uit!
Keywords: Frans -- Secundair onderwijs