Concreet 2 : wiskunde voor 2b : leerwerkboek. - Boussemaere, Annelies, ....-; Vandamme, Katrien, ....-; Verstraete, Kris, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2020)
Een gestructureerde presentatie van de leerstof maakt Concreet toegankelijk voor elke leerling. Leerlingen vinden een uitgebreid aanbod aan gevarieerde en gedifferentieerde opdrachten die hen de leerstof onder de knie doen krijgen.De methode beantwoordt aan de leerplannen van alle netten (VVKSO, GO! en OVSG).
Keywords: Wiskunde -- Secundair onderwijs