Nando 2 : wiskunde met pit : set modules (incl. vademecum) : leerwerkboek. (Brugge : Die Keure, 2020)
Bevat: Diagnostische module (leerstof eerste jaar A-stroom - 1. Transformaties van het vlak en symmetrie - 2. Lettervormen - 3. Hoeken, evenwijdigen en een snijlijn - 4. Machten - 5. Consolidatie - 6. Veeltermen vermenigvuldigen - 7. Methodes om vraagstukken op te lossen, deel 1 - 8. Consolidatie - 9. Evenredigheden - 10. Congruentie en symmetrie - 11. Data interpreteren, voorstellen en vergelijken - 12.Constructies verklaren - 13. Consolidatie -14. Eigenschappen van driehoeken en vierhoeken - 15. Methodes om vraagstukken op te lossen, deel 2 - 16. Volume van 3D-objecten - 17. Consolidatie (module 1 tot 16).
Nando is de nieuwe methode wiskunde voor het secundair onderwijs van uitgeverij die Keure. Een wiskundemethode voor de 1e graad A-stroom en voor de 2e en 3e graad ASO, TSO en KSO. Er zijn aparte uitgaven voor het Katholiek Onderwijs Vlaanderen en het GO! Nando biedt vernieuwend en motiverend wiskundeonderwijs aan met een sterke focus op differentiatie. Nando staat voor wiskundeonderwijs met pit.
De oplossingen vind je in Nando Correctiesleutel
Keywords: Getallenleer; Meetkunde -- Secundair onderwijs; Wiskunde -- Secundair onderwijs