De blauwe flamingo - De Volder, Ine, 1980- (Averbode : Averbode, 2020)
Aan de waterkant staat een kolonie flamingo's. Een zee van roze kleurt de tropen. Tot er plots een blauwe flamingo opduikt. Waar komt die ineens vandaan?
Keywords: Dieren