Een bibliotheek zonder boeken - Winnepenninckx, Marlies, ....- (Averbode : Averbode, 2020)
(3402) 2. Een bibliotheek zonder boeken – Marlies Winnepenninckx (avontuur) Thomas en Margo zijn naar Zevenhaven verhuisd, een geheimzinnig dorpje aan zee. Niemand is er aardig en er is een bibliotheek zonder boeken! Als plots de nieuwe buren verdwijnen en er ineens weer boeken in de bibliotheek blijken te staan, ruiken Thomas en Margo onraad…
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad