Ontsnapt! - Broeren, Elize, ....- (Averbode : Averbode, 2020)
(3401) 1. Ontsnapt – Elize Broeren (meeleef) De oma van Gitte woont sinds kort in een woonzorgcentrum. Gitte schrikt dan ook als ze oma plots op straat aantreft. Ze is ontsnapt en wil graag naar haar oude huis. Gitte besluit haar te helpen. Maar kunnen ze uit de buurt blijven van haar mama en tante, die ook op zoek zijn naar oma?
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad