Game over - Van Reeth, Gitta, ....- (Averbode : Averbode, 2020)
1. Game over Gitta Van Reeth – illustraties: Stieven Van der Poorten Suus is dol op videospelletjes van vroeger. Net als haar vader. Die verzamelt oude spelletjes. Op een dag vindt ze op een beurs het spel ULAMA. Dat zocht ze al lang! Je speelt het spel op een Game Boy van de jaren negentig. Niemand heeft het spel ooit kunnen uitspelen. Maar als je wint, dan gebeurt er iets speciaals. Dat heeft haar vader haar toch verteld ...
Leesniveau: AVI M5 - AVI 6