Het spookhuis - Piattie, Virginie, ....- (Averbode : Averbode, 2020)
2. Het spookhuis Virginie Piattie – illustraties: Yuio Boris waagt zich in een spookhuis voor een weddenschap. En nog wel op vrijdag de dertiende! Als dat maar goed afloopt ...
Leesniveau: AVI M6 - AVI 7