Fris je grammatica op : Liesbet De Vuyst, Danielle De Smet. - De Vuyst, Liesbet, ....-; De Smet, Danielle, ....- (Gent : Academia press, 2020)
De regels en principes van de grammatica zijn onmisbaar om correcte en logische zinnen te bouwen. Aan de hand van overzichtelijke uitleg en vele voorbeelden leren de auteurs je alles over woordsoorten en zinsdelen, en na elk onderdeel kun je je opgefriste kennis testen. Zo heb je binnen de kortste keren de grammatica weer helemaal onder de knie. Fris je grammatica op is deel van een reeks die je helpt je kennis van het Nederlands te verbeteren.