Breid je woordenschat uit : Liesbet De Vuyst, Danielle De Smet. - De Vuyst, Liesbet, ....-; De Smet, Danielle, ....- (Gent : Academia press, 2020)
Met een uitgebreide, genuanceerde woordenschat maak je altijd een goede indruk. In dit handige boek reiken de auteurs je een arsenaal aan actuele termen, uitdrukkingen en afkortingen aan, opgebouwd rond 18 thema's. Zo kun je een boodschap op een concretere manier verwoorden en professionelere teksten schrijven. Breid je woordenschat uit is deel van een reeks die je helpt je kennis van het Nederlands te verbeteren.