Schaaf je schrijfstijl bij - De Vuyst, Liesbet, ....-; De Smet, Danielle, ....- (Gent : Academia press, 2020)
Bondig, correct en aantrekkelijk schrijven: het is een kunst die je kunt leren. Met hun overzichtelijke theorie, praktijkgerichte voorbeelden en oefeningen laten de auteurs je zien hoe je complexe zaken helder krijgt met taal. Binnenkort communiceer ook jij met een verzorgde en passende taal met jouw publiek. Schaaf je schrijfstijl bij is deel van een reeks die je helpt je kennis van het Nederlands te verbeteren.