Finance is fun : financieel management ontcijferd - Smets, Vera, ....- (Schoten : Universitas Books, 2020)
Met dit boek wilt Vera een brug vormen tussen de niet-financiëlen en de financiëlen in het bedrijfsleven. Ze legt van stap nul uit hoe balens en resultatenrekening zijn opgebouwd, ook het begrip cashflow komt uitgebreid aan bod.
Keywords: Financieel management