Toerismecodex 2020 - Speybrouck, Jos, 1891-1956; Van Eetvelt, Marianne, ....- (Gent : Academia Press, 2020)
De toerismecodex is op enkele jaren tijd uitgegroeid tot een begrip in de reissector. De toerismecodex is de enige uitgebreide compilatie van al die wetteksten die betrekking hebben op de toeristische sector. In de loop der jaren is het zowat uitgegroeid tot het standaardwerk voor elke touroperator, reisagent, autocarist, en toerismebureau. Natuurlijk kan de reiziger er ook 'recht' uithalen. Tot slot werd deze editie van de codex verder aangevuld om ook de hotelier en de mensen van de luchtvaart juridisch bij te kunnen staan.
Keywords: Toerisme -- Recht -- België