Max 1B : wiskunde voor 1ste jaar B-stroom : set modules : leerwerkboek. (Brugge : Die Keure, 2020)
Getallen Rekenen Gemiddelde en mediaan Grafieken Grootheden Tijd Max 1 (transfermodule) Lengte Breuken Massa Max 2 (transfermodule) Coördinaten Lijnen Hoeken Inhoud Oppervlakte Rechthoek Vierkant Max 3 (transfermodule)
Max is een nieuwe methode wiskunde voor de B-stroom en is de opvolger van Op Mij Kun Je Rekenen. Max brengt begrippen, concepten, eigenschappen en methodes aan in betekenisvolle contexten. Zo ontdekken de leerlingen de samenhang en wisselwerking tussen wiskunde en de maatschappij waarin ze leven. Daarnaast schenken we consequent aandacht aan probleemoplossend denken.
Keywords: Getallenleer; Meetkunde -- Secundair onderwijs; Wiskunde -- Secundair onderwijs