Omgaan met overweldigende emoties : werkboek dialectische gedragstherapie - McKay, Matthew, ....-; Wood, Jeffrey, ....-; Brantley, Jeffrey, ....- (Hogrefe, 2020)
Omgaan met overweldigende emoties 1e druk is een boek van Jeffrey Wood uitgegeven bij Hogrefe Uitgevers Bv. ISBN 9789079729012 OMGAAN MET OVERWELDIGENDE EMOTIES biedt een stapsgewijze methode om heftige emoties beter te begrijpen en te zien aankomen. Met behulp van eenvoudige en doeltreffende oefeningen, checklists en werkbladen kan daadwerkelijk verandering worden bewerkstelligd. Het boek is door bestsellerauteurs MATTHEW MCKAY, JEFFREY WOOD en JEFFREY BRANTLEY geschreven en gebaseerd op de Dialectische Gedragstherapie (DGt) en Acceptance en Commitment Therapie (ACT). - uiterst praktische en effectieve methode - bevat trainingen mindfulness, emotieregulatie en frustratietolerantie - zeer bruikbaar om vaardigheden dialectische gedragstherapie te leren - bevat veel eenvoudige oefeningen, checklists en werkbladen - door handige opzet zowel voor beginners als gevorderden