Laat me niet los : met oefeningen voor een levenslange monogame relatie - Johnson, Sue, ....- (Utrecht : Kosmos, 2019)
Van de auteur van Houd me vast: Dr. Sue Johnson Met haar bestseller Houd me vast redde Sue Johnson wereldwij duizenden relaties. 70% van de mensen die haar EFT-therapie volgen blijft bij elkaar, de overige 30% gaat zeer weloverwogen uit elkaar. In haar nieuwe boek Laat me niet los gaat Sue in tegen iedereen die seriële monogamie bepleit als het best passend bij de moderne mens. 'Onzin,' zegt zij. 'Met de juiste instelling en mijn oefeningen is voor iedereen een levenslange fijne relatie weggelegd. Dat is haalbaar en helemaal niet ouderwets.