Omdenken : opvoedspel : maak van lastig gedrag een nieuwe mogelijkheid - Gunster, Berthold, ....- (Utrecht : Bruna, 2015)
Aantal spelers: 1-8, speelduur: 15 minuten-2,5 uur Het spel is gebaseerd op het boek Lastige kinderen, heb jij even geluk van Berthold Gunster
1 doos met 21 opdrachtkaarten en 160 omdenkkaarten en handleiding
Kaartspel met als doel lastig gedrag van een kind 'om te denken' tot er een nieuwe mogelijkheid ontstaat. Het spel kan zowel in de professionele als persoonlijks sfeer gespeeld worden.
Keywords: Opvoeding -- Jeugd