Handboek voor de circulaire economie - Vanhoutte, Isabelle, ....- (Kalmthout : Henri Lejeune, 2020)
Het ‘Handboek voor de Circulaire Economie – een ABC' is een referentieboek over de circulaire economie voor zowel ervaringsdeskundigen als voor wie nieuwsgierig is naar het onderwerp. Met inspirerende cases uit Nederland en België, mooie beelden, een heldere uitleg en uitgebreide referentiepagina's met de laatste stand van zaken. Een startpunt voor iedereen die meer wil weten over de circulaire economie.
Keywords: Circulaire economie; Duurzaam ondernemen; Duurzaamheid