Hoofdrekenen tot 100 : 50 kaarten om vlot te leren optellen en aftrekken /. (Aartselaar : Delta, 2017)
In deze doos zitten 50 kleurrijke kaarten voor urenlang leerplezier! Op de kaarten staan sommen waarmee uw kind op een originele manier aan de slag kan om vlot te leren rekenen tot 100. Spelenderwijs zal uw kind: leren optellen en aftrekken met tientallen (bv. 10 + 20 en 70 - 50), leren optellen en aftrekken zonder overschrijding van het tiental (bv. 11 + 15 en 38 - 26), leren optellen en aftrekken met overschrijding van het tiental (bv. 27 + 35 en 24 - 19)
1 doos met handleiding, 50 kaarten - Vermelding op doos: 2de leerjaar - groep 4 - 7 tot 8 jaar
Didactisch materiaal.
Keywords: Rekenen -- Basisonderwijs