De Gorgels : taalspelletjes ([s.l.] : Zwijsen, 2018)
De Gorgels taalspelletjes. Met deze Gorgelspelletjes oefenen kinderen spelenderwijs met taal. Je kunt alle spelletjes alleen spelen of met zijn tweeën. De zandloper maakt het extra spannend. Wie maakt nieuwe woorden met typische Gorgelwoorden? Wie verzint de meeste woorden met de gegooide beginletter? Of wie maakt de meeste zinnen binnen de zandlopertijd? De scores hou je bij op de scorekaart! Doordat de stiften uitwisbaar zijn, kunnen de taalspelletjes eindeloos gespeeld worden. Elk spel wordt op twee niveaus aangeboden, zodat kinderen van verschillende leeftijden met elkaar kunnen spelen. De taalspellen dragen bij aan het vergroten van de woordenschat. 7 - 10 jaar
1 doos
Didactisch materiaal.
Keywords: Taal -- Basisonderwijs