Politie & Recht. (Brugge : Die Keure)
Het tijdschrift Politie & Recht (P&R) heeft de ambitie haar lezers vier maal per jaar actuele 'issues' en rechtspraak inzake politierecht onder de aandacht te brengen en te duiden. De artikels zijn puntig en heel concreet waar het kan, uitgebreid en fundamenteel waar het moet. P&R richt zich hierbij op een breed lezerspubliek: - de lokale en de federale politie en hun toezichtsorganen - de andere veiligheidsactoren zoals inlichtingendiensten, inspectiediensten (BID's) en de private politie - de magistratuur - de bestuurlijke overheden - advocaten - universiteiten - politiescholen De samenstelling van de redactie waarborgt dat de juiste keuzes van te behandelen onderwerpen en jurisprudentie gemaakt worden, rekening houdend met de finaliteit van het tijdschrift en met de diversiteit van het doelpubliek. Zo wil Politie & Recht een tijdschrift zijn dat voor het beleid én de praktijk actueel en nuttig is en waarin de verschillende facetten van het politierecht - vanuit al zijn invalshoeken - op evenwichtige wijze tot hun recht komen. Ook Europeesrechtelijke thema's komen hierbij aan bod.
Verschijnt vier maal per jaar
Keywords: Rechtspraak ; politie