Mayo en curry - Leisink, Carolijn, ....- (Averbode : Averbode, 2020)
(3403) 3. Mayo en Curry – Carolijn Leisink (meeleef) Jurri zit pas op een nieuwe school. Hij wordt gepest door Raf, die gek is op de populaire vlog van Rare Ray. Die houdt een wedstrijd: wie de meeste likes krijgt op een filmpje, krijgt een bezoekje van Ray. Om te winnen haalt Raf allerlei valse trucjes uit, hoewel er maar één filmpje heel veel likes haalt: dat van een geheimzinnige skater…
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad