Maarten en de weerspreuken - Loncin, Marc, ....- (Averbode : Averbode, 2020)
3. Maarten en de weerspreuken Marc Loncin – illustraties: Paul Drouin Op een dag is er onverwacht bezoek op het erf van Maarten en zijn familie. Kaja en haar papa blijven enkele dagen logeren. Maar een meisje op bezoek? Daar heeft Maarten totaal geen zin in ...
Leesniveau: AVI E5 - AVI 7