Mowgli - Visser, Rian, ....- (Averbode : Averbode, 2020)
Een unieke voorleesreeks voor de onthaalklas en 1e kleuterklas Voorlezen doet lezen ... en stimuleert de taalontwikkeling, de concentratie en de sociale vaardigheden van peuters.
Naar Rudyard Kipling
Doelgroep: Kleuters
Keywords: Vriendschap