Remi mist mama /Bah, dat stinkt! - Arnoux, Sylvie, ....- (Averbode : Averbode, 2020)
Een unieke voorleesreeks voor de onthaalklas en 1e kleuterklas Voorlezen doet lezen ... en stimuleert de taalontwikkeling, de concentratie en de sociale vaardigheden van peuters.
Doelgroep: Kleuters
Keywords: Lichaam