De tempel van Amon - Versluis, Iris, ....- (Averbode : Averbode, 2020)
(3404) 4. De tempel van Amon – Iris Versluis (historisch) De vader van Setau wil graag naar de tempel van de god Amon in het verre Karnak. Elk jaar is de tempel voor iedereen geopend en kan iedereen een vraag stellen aan Amon. Helaas is de man ziek en zijn het Setau en zijn zus die op een gevaarlijk pad worden gestuurd.
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad