Wie zal het worden? - Ruffié, Béatrice, 1980- (Averbode : Averbode, 2020)
Noah en Zoë mogen samen met papa een knuffel uitkiezen voor hun babyzusje Olivia. Maar er is zoveel keuze! Wie zal het worden?
Keywords: Knuffels