Dare to jump : je droomleven begint buiten je comfortzone - Dumont, Cedric, 1972- (Leuven : LannooCampus, 2020)
Voor ervaren basejumpers en andere extreme atleten geldt een ijzeren wet: die van de zelfkennis. De manier waarop je denkt, de keuzes die je maakt, dat bepaalt wie je bent en wie je wordt. Als je jezelf kent, sta je zoveel steviger in je schoenen, durf je risico's te nemen, je eigen weg te volgen en te veranderen. Zo kan je angst een drijfveer worden om je limieten te verleggen. Die wet geldt ook voor professionals die aan high performance willen doen. Als je wilt dat er een positieve drive achter je prestaties zit, en je echt je next level wilt bereiken, moet je jezelf leren kennen. Dare to jump helpt je om je angst te overwinnen en reikt drie power skills aan waarmee je de beste versie van jezelf kunt worden: een grenzeloze mindset, een laserfocus en vertrouwen. Het leert je waarom focus het nieuwe IQ is, hoe je jezelf kunt trainen om in een staat van flow te komen, en hoe je het vertrouwen binnenin je team grenzeloos opbouwt.
Keywords: Zelfontplooing