Investeren in de tweede helft van je leven : wat met je geld als je kinderen (bijna) het huis uit zijn en de lening (ongeveer) is afbetaald - Van Droogenbroeck, Michaël, 1978-; Pironet, Ewald, ....- (Tielt : Lannoo, 2020)
'We vonden dat er iets ontbrak. Een boek dat helder en eerlijk uitlegt waarin je je geld kunt investeren. Dat niet focust op één concrete manier, maar het hele pakket in ogenschouw neemt. En dat niet zomaar gouden tips belooft, maar ook de mogelijke risico's bespreekt. Want enkel dan kun je goede investeringskeuzes maken, volgens je eigen verwachtingen en mogelijkheden.'