Goedgevoel doeboek tegen pesten - Habils, Kristl, ....- ([s.l.] : School Zonder Pesten Vzw, 2019)
Het ‘Goedgevoel Doeboek tegen Pesten' is een doeboek met grappige stripverhalen, slimme tips en heel veel spelletjes. Professor PLAHIP en zijn vrienden Victor, Sofietje, Bram, Tia, Tom en Nonkel Bretel laten je op een toffe manier nadenken over pesten en over wat je kan doen om elkaar te helpen en te steunen. De professor daagt je bovendien uit om de code van de OK-Brigade te kraken. Het doeboek richt zich naar kinderen van 6 tot 12 jaar. De figuren uit onze voorstellingen komen als stripfiguren terug in het doeboek, maar het kan ook volledig los van de toneelvoorstellingen gebruikt worden, thuis of in de klas.