Een week zonder scherm - Artigue, Julien, 1981- (Averbode : Averbode, 2020)
5. Een week zonder scherm Julien Artigue - illustraties: peter Elliott Tom houdt van schrijven. Maar de schrijfopdracht die de juf hem nu geeft, vindt hij heel moeilijk. Hij moet schrijven over wat hij allemaal samen met zijn mama doet. Maar sinds een tijdje zit Toms moeder de hele dag op haar smartphone. Hoe kan hij haar aandacht trekken? En hoe zou ze reageren op een week zonder scherm?
Leesniveau: AVI M5 - AVI 7