ief in de nacht - Van Wieringen, Mieke, ....- (Averbode : Averbode, 2020)
(3405) 5. Dief in de nacht – Mieke van Wieringen (misdaad) Jesse staat 's nachts oog in oog met een dief in de woonkamer. Vreemd genoeg lijkt hij de ogen van de dief van ergens te kennen. Achteraf blijkt er niets gestolen te zijn. Wat deed die dief daar dan en wie was het? Jesse gaat op onderzoek uit!
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad