De beer en zijn sjaal : een voorleesverhaal van Club Brugge - Van Maldeghem, Ruben, ....- (Knokke : Club Brugge, 2019)
Kleine Beer mag voor de eerste keer mee naar de voetbal. Hij en papa Beer dragen een mooie sjaal met blauw en zwart. In het bos komen ze Konijn, Bosuil, Zebra en nog een heleboel andere dieren tegen. Die zijn heel verschillend want hun sjaals hebben andere kleuren. Of lijken de dieren toch meer op elkaar dan ze denken?
Verdraagzaamheid Voetbalsupporters
Keywords: Gevoelens-Gedrag