Groene zorg - van Vliet, Elise, ....-; Somhorst, Elly, ....-; van Brenk, Nico, ....-; Kleverlaan, Linda, ....- (Wageningen : Ontwikkelcentrum, 2017)
In het lesboek van het Keuzevak Groene zorg leer je wat het werk op een zorgboerderij inhoudt.
ISBN/EAN: 8717247010618
Keywords: Zorgbedrijf ; hulpverlening; Zorgboerderij ; hulpverlening