Een beloofd land - Obama, Barack, 1961-; Bremmer W. R., Rebekka, ....- (Amsterdam : Hollands Diep, 2020)
Een meeslepend en zeer persoonlijk verslag van de geschiedenis in wording - van de president die ons inspireerde om te geloven in de kracht van democratie. In dit boeiende, langverwachte eerste deel van zijn presidentiële memoires vertelt Barack Obama het verhaal van zijn onwaarschijnlijke odyssee van een jongeman die op zoek is naar zijn identiteit tot de leider van de vrije wereld. Hij schrijft in buitengewoon persoonlijke bewoordingen over de jaren waarin hij politiek werd gevormd en over de bepalende momenten in de eerste termijn van zijn historische presidentschap - een roerige periode vol dramatische veranderingen.
A promised land
Keywords: Politiek ; Verenigde Staten