Niet-aangeboren hersenletsel bij volwassenen - Vandermeulen, J. A. M., ....- (Houten : Bohn Stafleu van Loghum, 2016)
Hoe ziet de toekomst eruit voor een volwassene met niet-aangeboren hersenletsel (NAH)? Niet-aangeboren hersenletsel bij volwassenen zoekt een antwoord op deze vraag en op de vragen die er onlosmakelijk mee verbonden zijn. Wat is NAH eigenlijk? Hoe vaak komt het voor? Welk onderzoek vindt er plaats en wat levert dit op? Wat zijn de gevolgen van de verschillende vormen van NAH? Welke therapeutische mogelijkheden zijn er en wat is de prognose? In dit handboek zijn de actuele kennis en kunde op het gebied van niet-aangeboren hersenletsel bij volwassenen samengebracht. De theorie is in het boek goed in evenwicht met de praktijk. Het resultaat is een breed en actueel overzicht van de ontwikkelingen in de afgelopen decennia, waarbij de situatie in Nederland een belangrijke plaats inneemt.
Keywords: Hersenletsels