E-commerce en btw : de toekomst van retail en distance selling in een platformeconomie - Ruysschaert, Stefan, 1968- (Antwerpen : Maklu, 2020)
Dit boek handelt over de nieuwe uitdagingen en werking van retail en e-commerce en het fiscale gunstregime voor bepaalde vormen van leveringen van goederen of diensten via een digitaal platform. Het boek bevat ten slotte de nieuwe regels inzake btw die van toepassing zullen zijn in 2021 op e-commerce in een B2C-omgeving. De werking van de MOSS en OSS komt hierbij aan bod.
Keywords: BTW; Belastingen; E-commerce.