De hechte draad tussen ouder en kind : beter begrijpen van (probleem)gedrag van een kind thuis, op school en daarbuiten - Vignero, Gerrit, ....- (Antwerpen : Garant, 2020)
Visie op de hechting tussen ouder en kind, bedoeld voor ouders en professionele zorgverleners die betrokken zijn bij de emotionele en sociale ontwikkeling van een kind.
Keywords: Ontwikkelingspsychologie ; Jongeren; Ontwikkelingspsychologie ; Kinderen; Opvoeding