Ontwarring en ordening van de draad : verbindend werken met cliënten met probleemgedrag - Vignero, Gerrit, ....- (Antwerpen : Garant., 2017)
Gids voor het werken met (verstandelijk gehandicapte) kinderen en jongeren met probleemgedrag.
Keywords: Probleemgedrag; Emotionele ontwikkeling ; Gehandicapten; Gedragsstoornissen ; Mentaal gehandicapten; Mentaal gehandicapten ; Hulpverlening