Amerikanen : het had zo mooi kunnen zijn - De Foer, Steven, ....- (Kalmthout : Polis, 2020)
De Belgische Amerikaspecialist beschrijft de VS als een land dat het evenwicht kwijt is: de tegenstelling arm - rijk, de politieke tweespalt en de ongebreidelde gulzigheid naar eten, geld en wapens zijn symptomen van een natie die in malaise verkeert.
Keywords: Amerika; Verenigde Staten ; Maatschappij; Verenigde Staten ; Politiek; Verenigde Staten ; Samenleving; Verenigde Staten ; Sociale ongelijkheid