Out of office : de succesformule voor harde werkers - Tobback, Sabine, ....- (Leuven : LannooCampus, 2019)
Informatie voor mensen die van (te) hard werken houden, met zelftests en adviezen voor een gezonde leef- en werkstijl zonder burn-out. In Out of Office doorbreekt Sabine Tobback de taboes over hard werken. Ze onderscheidt vier types van harde werkers. Aan de hand van zelftests, gerichte vragen, schema's en checklists, krijg je inzicht in je eigen type en werkgedrag. Hardwerkende leiders hebben een haarscherpe training nodig, net als straaljagerpiloten. Aan de hand van die vergelijking biedt dit boek een eenduidige succesformule voor harde werkers, hun (bege)leiders, coaches en hr.
Keywords: Arbeidsethos; Arbeidsfilosofie