Afkicken van de smartphone : praktische tips en adviezen om los te komen van je scherm - Dumas, Thibaud, ....-; Blosse, Gwendoline, ....- (Aartselaar : Deltas, 2020)
Is je telefoon het eerste waar je naar grijpt als je wakker wordt? En raak je gestrest als er geen internet is? Leer wat 'hyperconnectiviteit', ofwel niet zonder je telefoon kunnen, inhoudt en wat de gevolgen zijn voor je slaap, je hersenen, je relaties en het milieu. In dit boek krijg je ook tips, oefeningen en praktische raad om te leren loskomen van je smartphone, tablet of computer.
Détox digitale : décrochez de vos écrans!
Keywords: Digitale detox; Digitale media; Internet; Smartphonegebruik; Smartphones; Smartphoneverslaving; Sociale media; Tijdmanagement; Verslaving