Het grote doeboek voor digitale detox - Reid, Jordan, ....-; Williams, Erin, ....- ([Amersfoort] : MUS, 2020)
Diep van binnen weet je dat het waar is: het zou je goed doen om los te koppelen van het internet en weer contact te maken met de wereld om je heen. 'Het grote doeboek voor digitale detox' is deels journal, deels kleurboek en deels adviesboek over het nemen van een offline pauze. Het is een uitlaatklep voor iedereen die moet lachen om de belachelijkheid van dit digitale tijdperk en die zich weer wil herinneren hoe het voelt om mens te zijn - los van al die apparaten.
The big activity book for digital detox
Keywords: Digitale detox; Digitale media; Humor; Internet; Smartphonegebruik; Smartphones; Smartphoneverslaving; Sociale media; Tijdmanagement; Verslaving