Groeien in executieve functies. Hoe? Zo! : de basis voor zelfsturing en leren leren : praktijkboek voor het basisonderwijs - Malfait, Catherine, ....- (Leuven : LannooCampus, 2020)
Plannen, aandacht, geheugen ... het zijn maar enkele van de vele vaardigheden die je nodig hebt als leerling om leerstof te verwerken.