Praktijkgids online vergaderen : Praktijkgids online vergaderen - De Haas, Rob, ....- (Amsterdam : Boom, 2020)
Om lange tijd en op grote schaal succesvol thuis te kunnen werken, moeten we rap beter worden in virtueel samenwerken. Online vergaderen speelt hierin een cruciale rol. Voor vrijwel iedereen is dat een nieuwe vaardigheid die we beter onder de knie moeten zien te krijgen. Vergaderexpert Rob de Haas benadert online vergaderen als een nieuwe tak van sport waarin we allemaal beginnelingen zijn. Een geweldige kans om op een heel andere manier naar vergaderen te kijken. Online vergaderen breekt met bestaande overlegstructuren, en kent eigen spelregels. Deze ‘doe-gids' brengt je een keur aan praktische tips, scripts en workshops om zowel de prestaties als de relaties via het scherm te verbeteren. De Haas reikt technieken en instrumenten aan die zoveel mogelijk aansluiten bij onze natuurlijke manier van communiceren. Laten we het vooral gaan doen, uitproberen, bijstellen en er plezier in krijgen! ‘Als we erkennen dat online vergaderen echt een andere sport is, kunnen we oude vergadertradities overboord gooien'