On it : van 'geen idee' tot succesvolle ondernemer met dit praktische werkboek - Goethals, Eline, ....- (Leuven : Lannoo Campus, 2020)
Droom jij ervan om op een dag je eigen baas te zijn, maar denk je dat de ondernemerswereld niet voor jou is weggelegd? Niets is minder waar, iedereen kan ondernemen zolang je de juiste skillset en mindset hebt. On it is een praktisch werkboek dat je helpt bouwen aan je ondernemingsvaardigheden en dat je inzichten geeft in je eigen persoonlijkheid. Op het einde van dit boek heb je een afgewerkt businessplan en ben je klaar om te ondernemen. Tijd om te stoppen met dromen en het gewoon te doen.
Keywords: Ondernemen