E-health : handboek voor zorg- en hulpverleners - Waringa, Alexandra, ....- (Amsterdam : Boom, 2018)
Zorgverleners erkennen het belang en de mogelijkheden van online begeleiden en behandelen (e-health). Toch bestaat er nog aarzeling er daadwerkelijk actief mee aan de slag te gaan. Afgezien van de technische hobbels die zorgverleners voorzien, vereist het begeleiden op afstand (blended therapy) nieuwe vaardigheden. Hoe krijg je een cliënt online in actie? Hoe werkt de verslaglegging en welke mogelijkheden (interventies, platforms, apps) zijn er? Waringa en Ribbers hebben hun online coachingsmethode toegespitst op zorg en welzijn en een praktisch boek geschreven om de hulp- en zorgprofessional op weg te helpen. (f