Pleisterliedjes : 27 Liedjes over pijn, ziek zijn en dokters ([s.l.] : Kapitrin Winokio bvba, 2019)
Kapitein Winokio Pleisterliedjes 27 liedjes over pijn, ziek zijn en dokters Soms word je ziek, val je, moet je naar de dokter of zelfs naar de kliniek. Soms heb je pech, Maar ook heel veel geluk: dat mama er is en papa je troost. Kapitein Winokio's EHBO-liedjes helpen kinderen bij grote en kleine tegenslag. Vol troost, warmte en een lekker vleugje humor worden realistische thema's bezongen zoals ziek zijn, microbes, dokters, wachtkamer, spuit, pilletjes, hartslag, botjes breken, mamazoentjes, ambulance, flink zijn, rolstoelrace, ziekenhuis en diarree. Kaat Pype gaf elk lied een mooi beeld, uit het echte leven gegrepen, met een prikje humor.