Kindermeditatiekaarten - Purperhart, Helen, ....- (Utrecht : Ankh-Hermes, 2017)
Dankzij de kaarten van de bekendste kinderyogadocente, Helen Purperhart, gaat het kind naar een plek in zichzelf, waar het tot rust komt, zelfvertrouwen vindt en antwoorden op vragen krijgt. De fantasierijke, geleide meditaties zijn een aanzet om bewustwording bij kinderen vanaf 7 jaar te bevorderen. Iedere meditatie neemt het kind mee naar een plek in zichzelf, waar het tot rust komt en veiligheid en zelfvertrouwen vindt en antwoorden op vragen krijgt. Zo leert het om opnieuw te kijken naar situaties in het dagelijks leven en om zichzelf te ontdekken. Ook volwassenen kunnen de kaarten gebruiken - met hetzelfde resultaat.
Keywords: Yoga ; kinderen; Kaartspellen; Gezelschapspellen