Yogaspelkaarten voor kinderen - Purperhart, Helen, ....- (Utrecht : Ankh-Hermes, 2017)
Dankzij de yogaspelletjes en kaarten van de bekendste kinderyogadocente van Nederland, Helen Purperhart, leert het kind zichzelf spelenderwijs kennen en ontdekken. In onze reeks wijsheid uit een doosje. De kaarten zijn geschikt voor gebruik op scholen, buitenschoolse opvang of thuis in het gezin. De yogaspelletjes kun je met zijn tweeën of met een groep doen. Door samen yoga te beoefenen, leer je elkaars grenzen af te tasten en elkaar te respecteren. De oefeningen helpen bij het soepel en sterk maken van je lichaam en zijn niet prestatiegericht. Het gaat om samenwerken en elkaar vertrouwen. Op de voorkant van iedere kaart staat een tekening met de naam van de oefening en op de achterkant een beschrijving.
Keywords: Yoga : kinderen; Lichaamsbeweging; Kaartspellen; Gezelschapsspellen